Kjøp, frakt og retur

Kjøpsvilkår
De oppgitte priser er de til enhver tid gjeldende om ikke annet annonseres ved tilbud etc. Spesielle tilbud anonseres, og fjernes fra webside ved tilbudsfristens utløp.

 

Betalingsbetingelser

Ordrer bestilt på internett betales med Visa eller Mastercard.

Frakt & Levering
Vi sender ut varer som er på lager, normalt på bestillingsdagen så fremst bestilling er registrert hos oss før 17:00. Bestillinger etter dette sendes ut neste virkedag. Betaling må være utført før utsendelse av varer finner sted.

 

Leveringstider

Brevpost: 1-3 virkedager Pakke: 2-5 virkedager. pakker vil bli levert med den transport som passer for pakken. Ved transport er varen er det transportørens ansvar. Eventuelt manko eller skade tas opp med transportøren. Det vil si at du må sjekke pakken for skader før du forlater postkontoret.

Når pakken er sendt fra oss, vil de motta beskjed om dette og en mulighet for å spore pakken. Pakken blir levert til det nærmeste pakkeutleverings sted der du bor. I noen tilfeller sender vi med posten, hvis varen kan gå som brevpost. Navnet Pakkepost kan fremkomme på pakken uanset om det er posten eller postNord som levere.

 

Pakken blir sendt til den adresse som opplyses ved kjøpet, det er derfor viktig at det er riktig adresse som kjøpes gjøres på. Har du skiftet adresse eller har skrevet feil, må dette komme til Rcbilen.no så fort som mulig. Har du skiftet adresse siden siste kjøp, kan du alltid logge inn på Rcbilen.no, etter innlogging vil du kunne finne «min adresse» i nedtrekks menyen i toppen til høyre rett over «Til kassen». Her vil du også kunne finne «Mine ordre» og «Min ønskeliste».

Rc Bilen AS er ikke ansvarlig for vare som er forsvinner pga. feil adresse, adresseendring etc.

Fraktkostnader

Vi har fast frakt på 99kr.

Uavhentede pakker blir pålagt et gebyr på kr 250 + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg.

Hente selv

I kassen, rett over kjøp knapp og sum er det en drop down meny, her velger du "Hent selv" Her etter betaler du. Når vi har gjort ordren klar vil du mottar du en e-post med opplysninger om ordren og tidspunkt du kan hente ordren. Alle hente ordre blir utlevert fra Fetsund.

​Hent selv ordre er frakt fritt. Ikke avhentet ordre vil bli pålagt et gebyr på 50kr som skal dekke våre utgift ved refusjon.

Garenti

Alle vare dekkes av vanlig garenti som beskrevet i loven om salg av vare på internett.​

Retur & Reklamasjon

Ta kontakt på Kontakt@rcbilen.no før du returnere/reklamasjon. Husk å skrive ordre nummeret det gjeller.

Varer kan ikke sendes tilbake i oppkrav, og varer som allikevel sendes i retur til oss i oppkrav, vil ikke bli avhentet av oss uten særskilt skriftlig avtale. Forøvrig gjelder § 15 i Angrerettloven.

Angrerett
Ved heving av kjøp henviser vi til angrerettloven.
Vi skal ha beskjed om heving av kjøpet innen 14 dager etter du har mottat ordren.
For full tilbakebetaling av varen må den leveres tilbake utbrukt, inkludert alt innhold, samt original embalasje. Dersom produktet leveres tilbake mangelfullt eller skadet, forbeholder vi oss retten til å avvise din retur. I noen tilfelle kan vi beregne et verditap på varen og trekke dette verditap fra kjøpsprisen. Kjøper er ansvarlig for returfrakten og ansvarlig for selve transporten.

Mva.

Det beregnes 25% mva på varer ved betaling hos Rc Bilen AS. Priser på Rcbilen.no er inkl. Mva