eGAVEKORT

eGavekort

NOK 100 - NOK 4,000
Gavekort er en sikker vinner. Velg et beløp og skriv en personlig melding for å gjøre gaven personlig. Velg om eGavekortet skal leveres nå, eller hvilken dato du ønsker det skal leveres....
NOK 100
NOK 150
NOK 200
NOK 250
NOK 500
NOK 1,000
NOK 1,500
NOK 2,000
NOK 2,500
NOK 3,000
NOK 3,500
NOK 4,000

Gavekort er en sikker vinner. Hos Rcbilen.no kan du kjøpe digitalt gavekort til deg selv eller noen du er glad i direkte i web-shoppen, så da slipper du å vente på at det kommer i posten.
Kjøper du til en du er glad i, er det bare å bestille og betale, så ordner vi leveringen for deg, på den dagen du ønsker det. Så Ikke vent med å bestille, for du kan bestemme dagen eGavekortet skal leveres.

 

Kjøpe eGavekort til en du er glad i. Velg verdi, trykk på «Til noen andre» legg inn mottakers navn og e-post adresse, velg om eGavekortet skal leveres nå, eller hvilken dato du ønsker det skal leveres. Skriv en personlig melding, trykk «kjøp nå», deretter betaler du for eGavekortet med den betalingsløsningen du ønsker.Mottaker vil motta et eGavekort på den verdi du har valgt på den dato du har ønsket det. På eGavekortet vil mottaker se at du har sendt et eGavekort samt verdien og hvordan personen bruker eGavekortet.


Kjøpe eGavekort til meg selv
Velg verdi på e-Gavekortet, trykk på «Til meg selv», Legg inn navn og e-post vi skal sende eGavekortet til, trykk «kjøp nå» Deretter betaler du for eGavekortet med den betalingsløsningen du ønsker.

Hvordan brukes et eGavekort?
Når man mottar et eGavekort får du en kode, denne koden brukes når man skal betale med eGavekortet. Verdien av kortet vil så bli trukket fra totalprisen på det kjøp man vil gjøre.
Er verdien lavere enn varen man kjøper, vil rest prisen kunne betales med den betalingsløsning du ønsker.
Er verdien av kjøpet lavere enn verdien på eGavekortet så vil den verdi bli trukket fra kortet, og du vil derfor kunne bruke resten av verdien på et annet kjøp senere.

 

*eGavekort er gyldig i 12 måneder fra mottakelsen.
*eGavekort kan ikke veksles til kontanter eller overføres digitalt.
*eGavekort er ikke personlig, og kan derfor gis videre til andre, der er koden på kortet som er verdien.