Rcbilen.no - Verksted

Jeg har bruk for hjelp!

verksted2.jpg
verksted3.jpg
verksted.jpg
verksted1.jpg

Noen ganger kan det gå galt, og man må ha bruk for å reparere bilen sin. Det er teknisk sett ganske lett å fikse bilen sin, men noen ganger så opplever man at det blir en smule for komplisert og man kan ha bruk for et verksted som kan hjelpe.

Hos Rcbilen.no har vi våres helt eget verksted, med alt som skal til for å fikse bilen din. Her kan vi hjelpe med det meste, vi kan skifte deler, finne feil og mye mere.

 

Faste priser:

  1. time koster 750,-

  2. time koster 400,- samt etterfølgende timer pluss pris for evt. deler og frakt til og fra verksted.

 

En vanlig reparasjon vare ca. 1 time. Har du kjøpt, eller kjøper deler hos Rcbilen.no gir vi 250kr. Rabatt på første time.

 

Bestille verksted tid.

Skriv e-post til Kontakt@rcbilen.no med info om hva som skal fikses, samt send med bilder av oppgaven, så vi kan danne oss et bilde av arbeidet.

Disse opplysninger vil gå videre til verkstedet som vil ta kontakt med deg, med en ca. tid og priser på arbeidet, så du har mulighet for å ta stilling til hva du ønsker.

I noen tilfelle vil verkstedet om de ser det passende, prøve å hjelpe deg med ting som muligvis kan avhjelpe problemet, I disse tilfelle vil du ikke skulle betale noe for reparasjonen. Dette gjør vi utelukkende for at du som kunde ikke skal betale for noe du kan fikse selv.

Rc bilen AS bruker digi-post system, hvilket betyder at du ved svar på du henvendelse kan motta e-post fra digircbilen@gmail.com Det er derfor viktig at du, om du ikke får svar, ser over ditt spam filter eller spam mappe, og evt. godkjenner epost fra denne adresse i ditt e-post system. Om du vil svare tilbake til oss etter du har fått svar, trykker du svar til e-posten og sender på dette.