top of page

Rcbilen.no - Verksted

Jeg har bruk for hjelp!

verksted2.jpg
verksted3.jpg
verksted.jpg
verksted1.jpg

Noen ganger kan det gå galt, og man må ha bruk for å reparere bilen sin. Det er teknisk sett ganske lett å fikse bilen sin, men noen ganger så opplever man at det blir en smule for komplisert og man kan ha bruk for et verksted som kan hjelpe.

Hos Rcbilen.no har vi våres helt eget verksted, med alt som skal til for å fikse bilen din. Her kan vi hjelpe med det meste, vi kan skifte deler, finne feil og mye mere.

 

Faste priser:

Forundersøkelse 199,- inkl mva.

Timeprisen koster 399,- inkl mva. pluss pris for evt. deler.

Forundersøkelse gjør vi for å kunne danne oss et overblikk over hva det må gjøres og hva det vil koste. Løser vi problemet her koster det deg ikke mer enn 199.- inkl. mva.

En vanlig reparasjon vare ca. 1-2 time. (Alt etter hvor mye vi må gjøre)

*Frakt fra verksted til kunde, pålegges prisen.

 

Ønsker du at vi skal bygge et kit/byggesett eller installasjon av ekstra utstyr på bilen, så ta kontakt, Gi beskjed om hvilket sett/byggesett/ekstra utstyr det er så vi kan beregne prisen.

 

Hos Rcbilen.no går vi inn for "Zero emission cars". Dette betyder at vi kun tar inn reparasjon av el-biler.

Bestille verksted tid.

Skriv e-post til Kontakt@rcbilen.no med info om hva som skal fikses, samt send med bilder av oppgaven, så vi kan danne oss et bilde av arbeidet.

Disse opplysninger vil gå videre til verkstedet som vil ta kontakt med deg, med en ca. tid og priser på arbeidet, så du har mulighet for å ta stilling til hva du ønsker.

I noen tilfelle vil verkstedet om de ser det passende, prøve å hjelpe deg med ting som muligvis kan avhjelpe problemet, I disse tilfelle vil du ikke skulle betale noe for reparasjonen. Dette gjør vi utelukkende for at du som kunde ikke skal betale for noe du kan fikse selv.

bottom of page