Om oss

RC-Bilen er startet med utgangspunkt i at vi ville gjøre det lettere for alle å være med. Kunder skal føle at når de kjøper en modell, så kan de få hjelp til alle deler av opplevelsen. Du har ved bruk av våre hjelpe side full oversikt over alle svar som du skulle ha bruk for. Vi jobber på å skape et stort delelager til alle våre modeller, så du som kunde alltid har adgang til deler til din modell. Vi vil også har alle option-deler som finnes til din kjøpte modell. på den måte slipper du som kunde at du må ut på nettet å lede etter deler og annet utstyr til modellen din. Har vi ikke den delen du leder etter, så kontakt oss.

Vi har med oss erfaring av folk som har drevet med rc utstyr siden 1994. Denne erfaring vil vi bruke til hjelp for våre kunder. Vi tester alle vare som vi tar inn, og ser over at de lever opp til kvaliteten og hva vi låver de kan. Vi selger ikke vare som vi ikke selv har prøvd å bruke. Hos RC-bilen tar vi hjem en vare og prøver den, så vi kjenner hvert et hjørne av den, før vi tar den på lager. Hvis ikke varen lever opp til det vi blir lovet, så slipper du som kunde for å bli pådyttet disse.

Du finner- og kontakter oss på følgende måte:

Rc Bilen AS

Postboks 176

1901 Fetsund

Norge

E-post: Kontakt@rcbilen.no

Tlf: 905 24 927 (Telefonisk kontakt kan skje mellom 17-20 på de fleste dager, om vi ikka kan ta den, så skriv til oss)

Facebook: Facebook.com/RCBilen.no

Instagram: Instagram.com/rc_bilen

Youtube: Youtube.com/Rcbilen

Org: 924 716 827MVA

Tamiya Group C

Min første bil.

IMAG1663.jpg
IMAG1664.jpg
IMAG1665.jpg

I 1994 stod en Tamiya Group C bil i 8000Dkr. (17.600Nrk i 2020) som barn hadde jeg ikke råd til dette og måtte derfor finne på en annen løsning. Løsningen ble å bygge den selv, sammen med en kamerat.
Via magasiner (internett var ikke til stede den gangen) fant jeg bilder av bilen, med og uten body, hos den lokale rc butikk kjøpte jeg radio, servo, motor og body.
Fra gamle forsterkere fik jeg printplater, den gangen var printplater tykke og robuste, det er de ikke i dag (bruk plexiglass).
Med loddekolbe fik jeg fjernet alt fra printplatene og så tegnede jeg bilens deler på disse, skar den ut og satte dem sammen med skruer. Med litt prøven frem og tilbake, fik jeg skapt en bil. Monterte servo og motor, selv-bygget ESC (Kan ikke bremse eller kjøre bakover) og så vips, en bil omtrent som en Tamiya Nissan R91CP var klar :-)=
Det skal opplyses at denne bli ikke var eller er stabil og ikke var 100% riktig 1:10 størrelse, men godt nok til meg som en startbil. Jeg har stadig bilen i dag, og den kjøre stadig med de samme deler som den ble bygget med.
I 2018 knekket opphenget baktil, og her lærte jeg at printplater i dag ikke er til noe, derfor har jeg skiftet til Plexiglass.

Spec:
Størrelse: 1:10 (ca.)
Karosseri: Tamiya Group C (Selv bygg ut fra bilde i 1994)
Motor: Tamiya 540 12/15T børste.
Mer info om originalbilen Link: Tamiyabase.com