top of page

Wild One Off-Roader Blockhead Motors

Oppdatert: 26. jan. 2022


Tilpasset klassisk

Nyt øynene på denne tilpassede versjonen av den klassiske Wild One Off-Roader, som er verket til Blockhead Motors kreative drivkraft Jun Watanabe. Gitt en smakfull blå farge i kontrast til det røde og svarte fargeskjemaet til originalen, er polykarbonatkroppen ferdigmalt og kuttet, og kan utstyres med det medfølgende vindusnettet, bilnummertavler og til og med en dummy-antenne for det typiske. retro utseende. Dedikerte klistremerker har Blockhead Motors-logoen blant mange flere, for et travelt og stilig utseende.


Kompatibel RWD Off-Road chassis

Modellens holdbare ramme av ABS-plastboks er matchet med et batterideksel som er kompatibelt med moderne strømkilder som Tamiya Racing Packs og LF-batterier. Dens firehjuls uavhengige bakarmsoppheng er utstyrt med aluminiumssylinderoljedempere foran og bak, og frontdemperfestet er også av aluminium. På baksiden gir girdifferensialen jevne svinger og er plassert vekk fra sand og andre fremmedlegemer i en lukket girkasse; drivaksler med lavfriksjon av hundeben har støvstøvler på leddene for ytterligere beskyttelse. Den sølvfargede veltebøylen har metallkomponenter, og belagte hjul, opphengsarmer, sidevern og girkasse gir denne vognen en stilig finish.


Sjekk ut vår PR-video for modellen på vår Tamiya's YouTube-kanal!


Mer infor og bilder av bilen kan finnes på Tamiya's sin side Link: https://www.tamiya.com/english/products/58695/index.htm

12 visninger0 kommentarer

Комментарии


bottom of page