top of page

Utforsk Uten Grenser med BSD Dune Buggy Pro

BSD Dune Buggy Pro 1/10 Brushless BS218R

Utforsk Uten Grenser med BSD Dune Buggy Pro 1/10 Brushless

Å dra ut på eventyr og utforske ukjent terreng er en av de mest spennende opplevelsene en kan ha. Og når det kommer til å erobre naturens utfordringer, er det ingenting som kan sammenlignes med å ha en pålitelig og kraftig partner ved din side. BSD Dune Buggy Pro 1/10 Brushless er akkurat den partneren du trenger for å utforske terrenget uten grenser.


Kraftig Børsteløs Motor

BSD Dune Buggy Pro er utstyrt med en kraftig 3421Kv børsteløs motor, som sammen med den vanntette ESC-en, gir imponerende kraft og akselerasjon. Den børsteløse teknologien gir ikke bare høyere effektivitet, men også lavere vedlikeholdsbehov sammenlignet med børstemotoralternativer. Dette betyr at du kan nyte lengre kjøretider og mer pålitelig ytelse mens du utforsker ulendt terreng og krevende forhold.


Robust Konstruksjon

Med sin aluminium chassisplate og tøffe veltebur er BSD Dune Buggy Pro bygget for å tåle harde støt og slag uten problemer. Den er bygget for å møte de tøffeste utfordringene og holder seg stabil og pålitelig selv under ekstreme forhold. Enten du kjører over grus, sand eller gjørme, kan du være trygg på at denne buggybilen vil stå imot og levere topp ytelse.


Avansert Fjernstyring

BSD Dune Buggy Pro kommer med avansert fjernstyringsteknologi som gir deg full kontroll over kjøretøyet. Den nøyaktige styringen og responsen gjør det mulig for deg å manøvrere gjennom selv de mest utfordrende terreng med presisjon og selvtillit. Med fullt justerbar styring og fjæring geometri kan du tilpasse kjøretøyet for å møte dine spesifikke behov og preferanser.


Spesifikasjoner:

Lengde: 430mm

Bredde: 275mm

Høyde: 140mm

Drift: 4WD

Batteri: 7.4V LiPo - 3200mAh

Krever egnede LiPo lader og 8x AA batterier til sender

Mønstrete off-road dekk med innlegg for å gi maksimalt grep


Hastighet:

Ca. 50-60km/t


BSD Dune Buggy Pro 1/10 Brushless er mer enn bare en fjernstyrt bil - den er din nøkkel til å utforske verden uten grenser. Med sin kraftige børsteløse motor, robuste konstruksjon og avanserte fjernstyringsteknologi, er denne buggybilen den ultimate ledsageren for eventyrlystne sjeler overalt. Så hvor venter du på? Ta tak i rattet, og gjør deg klar til å utforske verden med BSD Dune Buggy Pro 1/10 Brushless!7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page