top of page

UDI rc Speed serien.

UDI har med sin Speed serie formådet å lage en serie heftige biler som kan drifte, kjøre på asfald og i offroad terreng.


KRAFT. STYRKE. HASTIGHET.​

1/16 Full proporsjon høyytelses 4WD-racerbil, integrert ESP (Electronic Stability Program), effektivt korrekt giring, enklere å kontrollere. Det legemliggjør det høye nivået av kreativitet innen design og ingeniørkunst som utløste et fantastisk utvalg av ny teknologi, ny innovasjon. Forsterker dem med rå styrke og en intens, ta-ingen-fanger-holdning for å levere det som rett og slett er det ultimate 6s-monsteret. Gjør deg klar for et helt nytt nivå av kraft, styrke og hastighet på opp til 40km/t.


UDI har her forsøkt å utvikle den perfekte børsteløse innstegsmodell. Resultatet har blitt mer en man kunne håpe! Det er en perfekt bil for nybegynneren, men byr også på mye moro for de mer erfarne. Bilen leveres med driftedekk og standard dekk, så her kan du variere. Bilen er utstyrt med 2.4G radio, 4WD, lys, 2s Li-Ion batteri, gyrostabilisering og børsteløst oppsett! Og kanskje best av alt, den er kjøreklar ut av esken!


Gyrostabilisering

Bilen er utstyrt med ESP (Electronic Stability System) gyro. Dette gjør den ekstra leken og morsom å kjøre med, spesielt på driftedekk. Gyroen kompenserer når bilen for sleng, og hvor mye den skal virke inn kan du justere på ESP-bryteren på håndtkontrollen. Drifting blir vannvittig gøy!


Flotte funksjoner

Bilen er utstyrt med front lys og et rødt baklys. Frontlysene skiller seg fra andre biler ved at man kan skifte ulike modus. I tilleg til normalt hvit lys i senter er det også en rød lysring rundt. Her kan man velge modus som også gjør at bilens visuelle uttrykk i stor grad skifter karakter. På radioen har man en annen fin funksjon. Den gir tilbakemelding via rød og grønn lysdiode om signalstyrken, og gir varsler når batteri i kontroller eller bil nærmer seg tomt.


Pakken inneholder

Med i esken har du alt du behøver for å kjøre. Bilen, 2.4G radiosender, komplett sett driftedekk(i tillegg til standard dekk), brukerhåndbok, lader, Li-Ion batteri og basisverktøy. Det eneste du behøver i tillegg for å kjøre er 4x AA batterier til senderen.


Kjøp eller se mer om disse biler på denne linken.


Spesifikasjoner

Radio 2.4G

Batteri 7.4V Li-Ion

Kjøretid 15 - 20 minutter

Toppfart Ca. 40 km/t (med gummidekk)

Ladetid 150 minutter

Lengde 30 cm

Bredde 15 cm

Høyde 10 cm


22 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page