top of page

UDI Breaker/Panther Speed/Drift -Gyro 4WD


UDI har her forsøkt å utvikle den perfekte børsteløse innstegsmodell. Resultatet har blitt mer en man kunne håpe! Det er en perfekt bil for nybegynneren, men byr også på mye moro for de mer erfarne. Bilen leveres med driftedekk og standard dekk, så her kan du variere. Bilen er utstyrt med 2.4G radio, 4WD, lys, 2s Li-Ion batteri, gyrostabilisering og børsteløst oppsett! Og kanskje best av alt, den er kjøreklar ut av esken!


Bilen kommer i to versjoner, Breaker og Panther begge med de samme specs.

Gyrostabilisering.

Bilen er utstyrt med ESP (Electronic Stability Program) gyro. Dette gjør den ekstra leken og morsom å kjøre med, spesielt på driftedekk. Gyroen kompenserer når bilen for sleng, og hvor mye den skal virke inn kan du justere på ESP-bryteren på håndtkontrollen. Drifting blir vannvittig gøy!


UDI Breaker speed Rc bil

Flotte funksjoner.

Bilen er utstyrt med front lys og et rødt baklys. Frontlysene skiller seg fra andre biler ved at man kan skifte ulike modus. I tilleg til normalt hvit lys i senter er det også en rød lysring rundt. Her kan man velge modus som også gjør at bilens visuelle uttrykk i stor grad skifter karakter. På radioen har man en annen fin funksjon. Den gir tilbakemelding via rød og grønn lysdiode om signalstyrken, og gir varsler når batteri i kontroller eller bil nærmer seg tomt.


To sett dekk i pakken.

Bilen kommer med grove asfaltdekk og driftingdekk, samt verktøy til å skifte disse etter hva du har lyst til akkurat nå. Alt nødvendig utstyr er i kassen, så det er bare å kjøre. (Det eneste du behøver i tillegg for å kjøre er 4x AA batterier til senderen)

Bilen selges på Rcbilen.no Pris: 1.395,-
66 visninger0 kommentarer

コメント