top of page

Tilbake til Le Mans.

Tamiya lar deg gjenskape magien med den ikoniske Mercedes Benz C11.

Tamiya Mercedes Benz C11 47484 Le mans

Tamiya gjør entusiaster av racerbilmodeller glade med lanseringen av deres etterlengtede gjenopptrykk av den ikoniske Mercedes Benz C11-modellen. Dette er en spennende nyhet for samlere og modellbyggere som ønsker å gjenskape historien til en av de mest legendariske bilene fra Le Mans på 1990-tallet.

Originalt utgitt på 1990-tallet, fanget Tamiyas Mercedes Benz C11 oppmerksomheten til mange hobbyentusiaster. Modellen ble kjent for sin utrolige detaljrikdom og nøyaktige gjengivelse av den velkjente racerbilen. Nå, med gjenopptrykket, gir Tamiya nye og gamle fans muligheten til å skape denne fantastiske bilen på nytt.

Gjenopptrykket av Mercedes Benz C11-modellen fra Tamiya tar vare på de originale design- og konstruksjonsaspektene, noe som gjør at den beholder autentisiteten til den opprinnelige utgaven. Med en skala på 1:10, er modellen imponerende i størrelse og gir modellbyggere en flott plattform for å vise frem sine ferdigheter.

Den nye utgaven av Mercedes Benz C11 byr på Tamiyas velkjente byggesettkvalitet. Med høykvalitetsstøpte plastdeler og omfattende dekaler for å gjenskape bilens karakteristiske design, er det ingen tvil om at Tamiya har satt standarden for kvalitet. Byggesettet inneholder også en detaljert instruksjonsmanual som veileder modellbyggerne gjennom hele prosessen.

En annen spennende funksjon ved denne gjenutgivelsen er inkluderingen av moderne oppdateringer. Tamiya har integrert forbedret teknologi og materialer i modellen, som for eksempel forbedret presisjonsforming og detaljrikdom. Dette gjør at modellbyggerne kan oppnå enda bedre resultat og nyte en mer tilfredsstillende byggeopplevelse.

Mercedes Benz C11-modellen fra Tamiya er en hyllest til den opprinnelige racerbilen som imponerte verden på 1990-tallet. Denne gjenopptrykken gir entusiaster muligheten til å eie og bygge en tro kopi av den legendariske bilen som kjørte på Le Mans. Enten du er en dedikert samler eller en modellbygger som ønsker å ta fatt på et nytt prosjekt, er denne modellen et must-have.

Tamiyas nye gjenopptrykk av Mercedes Benz C11-modellen er et ekte mesterverk som bringer tilbake nostalgien og spenningen fra Le Mans på 1990-tallet. Med sin imponerende detaljrikdom, byggesettkvalitet og moderne oppdateringer, er denne modellen sikker på å glede og imponere både samlere og modellbyggere.

Modelle kan kjøpes hos Rcbilen.no på denne link: Klikk her...

9 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page