top of page

Redcat SixtyFour 1964 Chevrolet Impala Hopping Lowrider


Redcat 1964 Chevrolet Impala Lowrider
Redcat 1964 Chevrolet Impala Lowrider

Redcat SixtyFour hoppende lowrider fanger 1964 Chevrolet Impala SS i en klassisk svært detaljert, fullt fungerende 1:10 fjernkontrollbil. SixtyFour ble designet fra grunnen av og med lowrider-, auto-entusiasten og Rc-miljøene i tankene.


Hver detalj av SixtyFour ble møysommelig og lidenskapelig skapt med skala nøyaktighet og detaljer. Impala SS interiør- og eksteriøremblem pryder 1964 Impala SS-kroppen og interiøret. 23 individuelle forkrommede støpte deler brukes til å lage kroppens tilbehør. Valgfrie LED-lys er tilgjengelige for cruise om natten. Klare vinduer har kromfolie av høy kvalitet for å fullføre det ultrarealistiske utseendet. Oppmerksomheten på detaljer fortsetter under karosseriet, med chassisrammen, falsk transmisjon og funksjonell solid bakaksel med avtagbart differensialdeksel.


SixtyFour er designet for sakte cruise og utføre triks som du bare kan gjøre med spesielle hydraulisk aktiverte fjæringer. Ved å bruke spesialservoer og presisjonsvekt, gjenskaper den kjørestilen og det generelle utseendet til en full-størrelse lowrider/hopper.


Redcat 1964 Chevrolet Impala Lowrider

Billen kommer i tre farger, Green Kandy & Chrome Edition, Blue Kandy & Chrome Edition og Purple Kandy & Chrome Edition.Video av bilen

Bilen er ikke på lager hos Rcbilen.no men kan bestilles hjem om du ønsker å kjøpe den. Prisen er ca 6.600kr plus frakt.

91 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page