top of page

Redcat Everest Gen7 Sport 1:10 Rock Crawler


Redcat Racing Everest Gen7 Sport, 1/10 Skala RTR Scale Rock Crawler har sjokkert RC-markedet.Ut av esken kommer Gen7 Sport som standard med funksjoner, du forventer å være tilvalg, for en høyere pris.


Det hele starter med et pulverlakkert 3 mm stigerammechassis, designet og innstilt av BPC Custom Chassis og Two Guys Trail Gear.Tillegget av det lavt slengte, forovermonterte batteribrettet og stålelektronikkbroen skaper en svært justerbar plattform som fungerer sammen med tilpassede crawlere som koster dobbelt så mye.


Det realistiske 4-dørs SUV-karosseriet ligner det du finner på mange moderne crawlere i full størrelse. Et utstanset dekalark av høy kvalitet er også inkludert med alternativer for sorte, hvite, røde og trefibre, slik at du kan tilpasse Gen7 som din egen, rett fra esken. Sjakkelmonterte støtfangere gir enda mer realisme og er klare til å akseptere LED-lys og -fester.

Tro til skala, lisensierte Interco Super Swamper-dekk og funksjonelle beadlock-hjul trekker Gen7 gjennom de tøffeste terrengene.Hvert hjul bruker indre og ytre beadlock-ringer, som er laget av 2 mm stål, for maksimal styrke og dekkholdkraft.Solide akselholdere låsespoler sørger for at både venstre og høyre dekk reduserer kraften, for mest mulig trekkraft.


Gen7 Sport inkluderer en vanntett Hobbywing børstet crawler ESC, 550 børstet elektrisk motor, vanntett metallgir med høyt dreiemoment Hexfly-styringsservo, 2000mAh NiMH-batteripakke, NiMH-lader og et 2,4GHz radiosystem. Gen7 Sport er en fullt tilpassbar skala, med mange ytelsesdeler og tilbehør tilgjengelig.Everest Gen7 Sport er bygget på samme måten som Everest Gen7 Pro, så med Everest Gen7 Sport får du den sammen grunnstammen og det er mulig å oppdatere Everest Gen7 Sport til å se ut som Everest Gen7 Pro ved kjøp av de enstra pyntedeler som er på pro versjonen.


Bilen kommer klar til å kjøre rett ut av kassen, det eneste du skal ha, er 4 AA batterier til radioen. Bilen er også klar for Lipo batteri 2S dette krever at du kjøpe lader som kan lade lipobatterier.


Everest Gen7 Sport kan kjøpes hos Rcbilen.no for 2.595,-
39 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page