top of page

Redcat Everest-10 Rock Crawler

Redcat Racing Everest-10 er klar til å skalere de tøffeste terrengene.Everest-10 kommer ferdig montert og inkluderer en 54T RC540 børstet motor, 40A ESC, styreservo med høyt dreiemoment, 7,2V NiMH-batteri, NiMH-batterilader og 2,4GHz radiosystem.

Everest-10 er en akseldrevet fjellkjepp som bruker en enkelt motor, som er montert i midten av kjøretøyet.Teleskopiske drivaksler leverer kraft til både for- og bakaksel, samtidig som de lar fjæringen artikulere.


Everest-10 er en imponerende utøver, og er klar til å krype med de beste av dem.Store aggressive dekk er montert på funksjonelle hjul med perlelås.


Hvert dekk holdes godt på plass av to beadlock-ringer i plast, så det er ikke behov for dekklim.Everest-10 er det perfekte kjøretøyet for de som elsker det aggressive utseendet til monstertrucker, men som fortsatt vil ha muligheten til å skalere fjellsider slik bare fjellkrypere kan.


Eskens innhold:

RedCat Everest-10 leveres med alt du behøver i esken. Ferdigbygget bil med lakkert karosseri, ferdigmontert radioutstyr, sender, 7.2V NiMH 2000mAh batteri med Tamiya-plugg og 220V vegglader.


Du behøver:

Det eneste du behøver utenom eskens innhold er 4x standard AA batterier til senderen.


Fås i blå og rød.35 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page