top of page

RedCat Dukono 1:10 Monster Truck 4WD - Komplett


Hvis du er en fan av RC-biler og liker store og kraftige kjøretøyer, bør du ta en titt på RedCat Dukono 1:10 Monster Truck 4WD - Komplett. Dette er en imponerende bil med firehjulsdrift som gir en fantastisk kjøreopplevelse både innendørs og utendørs.

En av de beste tingene med RedCat Dukono er at den er komplett, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe noe ekstra utstyr for å få den til å kjøre. Alt du trenger er inkludert i esken, inkludert bilen, en fjernkontroll, batterier og lader. Dette gjør det enkelt og praktisk å komme i gang med hobbyen.


RedCat Dukono har en tøff og solid design, med store dekk og kraftige støtdempere som kan takle selv de tøffeste terrengene. Med sin firehjulsdrift og kraftige børsteløse motor, kan bilen kjøre med imponerende hastighet og akselerasjon, noe som gir en realistisk kjøreopplevelse.


Bilen har også en justerbar fjæring, noe som gjør at du kan justere høyden og stivheten på fjærene etter dine preferanser og behov. Dette gir deg muligheten til å tilpasse bilens ytelse til ulike terreng og kjørestiler.


Fjernkontrollen som følger med bilen er også av høy kvalitet og gir deg full kontroll over bilens hastighet og styring. Du kan enkelt justere styringen og gasspådraget for å få bilen til å kjøre akkurat slik du vil.


RedCat Dukono 1:10 Monster Truck 4WD - Komplett er en flott bil for både nybegynnere og erfarne RC-førere. Den har en kraftig og solid design som kan takle ulendt terreng og tøffe forhold, samtidig som den er enkel å bruke og har en justerbar fjæring som kan tilpasses ulike kjørestiler. Hvis du er på utkikk etter en pålitelig og kraftig monster truck RC-bil, bør du definitivt vurdere RedCat Dukono.


Kjøp bilen her: RedCat Dukono 1:10 Monster Truck 4WD


Spesifikasjoner

Skala 1:10

Lengde 465mm

Bredde 325mm

Høyde 205mm

Akselavstand 275mm

Vekt 2.65kg

Bakkeklaring 50mm

ESC 40A vanntett børste

Motor 19T RC550 Børstemotor

Radiosystem 2-kanals 2.4 GHz

46 visninger0 kommentarer
bottom of page