top of page

Jumpshots Get Fluxed!

HPI Jumpshot Short Course Flux 2WD RTR

HPI Jumpshot Short Course Flux 2WD RTR 160031 - Rcbilen.no

Jumpshot SC FLUX er Short Course Truck-medlemmet nyeste installasjon i det fantastiske Jumpshot-dynastiet! Fans elsker disse RC basherene så mye at vi tok V2-spesifikasjonen, rigget den til med vår FLUX børsteløse kraft og forsterket den mer enn noen gang!

HPI har allerede trappet opp plattformen og gjort Jumpshot V2 raskere, tøffere og voldsommere – med splitter nye funksjoner som optimalisert giring, flott for rask akselerasjon og høye topphastigheter, og viktige holdbarhetsforbedringer inkludert nye drivverksgir, fjæringsdeler og servosparer!

Men nå tar HPI ting til et helt annet nivå med Jumpshot FLUX, turbolader moroa med en FLUX 3S hastighetskontroller og 4000KV børsteløs motor! Bare legg til en LiPo-pakke for å låse opp vanvittige stunts, wheelies på kommando og helt vanvittige hastigheter!

Under karosseriet er chassiset en Savage-stil TVP (Twin Vertical Plate) design for et superstivt chassis og senterbalansert vekt. Den modulære utformingen av chassiset gir deg enkelt vedlikehold og holdbar kollisjonsbeskyttelse for all elektronikk. Batteriet er raskt tilgjengelig fra undersiden av bilen, så det går ekstra raskt å bytte batterier for mer kjøreglede! Jumpshot SC FLUX har også blitt oppdatert med et helt nytt utseende som er lyst og garantert vil fange oppmerksomhet i hager, grusveier og skateparker rundt om i verden.


6 visninger0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page