top of page

HPI Jumpshot Stadium Truck Flux 2WD RTR - 160032


HPI Jumpshot Stadium Truck Flux 2WD RTR - 160032

Jumpshots Get FLUXed!

Jumpshot ST FLUX er Stadium Truck-medlemmet i den siste nye medlem av det fantastiske Jumpshot-dynastiet! Fans elsker disse rc basherene så mye at vi tok V2-spesifikasjonen, rigget den til med vår nye FLUX børsteløse kraft og forsterket den mer enn noen gang!

Vi har allerede trappet opp plattformen, noe som gjør Jumpshot V2 Faster, Tougher and Meaner – Med splitter nye funksjoner som optimalisert giring, flott for rask akselerasjon og høye topphastigheter, og viktige holdbarhetsforbedringer inkludert nye drivverksgir, fjæringsdeler og servosparer!


Men nå tar vi ting til et helt annet nivå med Jumpshot FLUX, turbolader moroa med en FLUX 3S hastighetskontroller og 4000KV børsteløs motor! Bare legg til en LiPo-pakke for å låse opp vanvittige stunts, wheelies på kommando og helt vanvittige fartsløp! Du kan selvfølgelig også som alltid bruke 6 eller 7 cell NiMH batterier som på vanlig versjonen av Jumpshot bilene.

HPI Jumpshot TVP (Twin Vertical Plate)

Under karosseriet er chassiset en Savage-stil TVP (Twin Vertical Plate)-design for et superstivt chassis og senterbalansert vekt. Den modulære utformingen av chassiset gir deg enkelt vedlikehold og varig kollisjonsbeskyttelse for all elektronikk. Batteriet er raskt tilgjengelig fra undersiden av bilen, så det går ekstra raskt å bytte batterier for mer kjøreglede! Jumpshot ST FLUX har også blitt oppdatert med et helt nytt utseende som er lyst og garantert vil fange oppmerksomhet i hager, grusveier og skateparker rundt om i verden.


Full justerbarhet og innstillingspotensial!

Jumpshot ST FLUX driver og yter fantastisk rett ut av esken, men hvis du vil, er det enkelt og raskt å justere mange innstillinger, akkurat som en ekte stadionbil! Justeringer som kjørehøyde, støtvinkel og mer er bare en sving unna med fingrene eller en skiftenøkkel hvis du vil dykke under panseret – HPI gjør det enkelt å være din egen stadionbilmekaniker OG sjåfør!


Kjøp bilen hos Rcbilen.noJumpshot FLUX RANGE FEATURES

- Tough aluminum TVP chassis design

- Double-wishbone suspension design

- Oil Filled Adjustable Coilover Shocks

- Battery easily accessible from bottom of chassis

- Strengthened suspension links and servo saver

- NEW: Metal Top & Middle Transmission Gears

Revised tooth profile for improved gear mesh and lower rolling resistance 

- NEW: Metal Differential - Sealed oil filled 4-Bevel gear design

Using internal gears from RS4 Sport 3 / Savage XS / Bullet

- NEW: Rear Gear Box with Metal Motor Mount Plate Insert

- NEW: Fully enclosed Spur Gear Cover with Rubber Cap to access slipper clutch


Bilen er ferdig bygget, men du må tilkjøpe batteri Lipo 2S/3S, eller NiMH 6 eller 7 cell. Samt lader. Bilen er utstyrt med Deans/T-plug.


Eksempel på batteri og lader:

2S lipo – Klikk her…

6cell NiMH – Klikk her…

7cell NiMH- Klikk her…

Lader – Klikk her...


Alle lader – Bruk fanen «Tilbehør» velg «Ladere»

Alle batterier - Bruk fanen «Tilbehør» velg «Batterier»

30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page