top of page

HPI Ford Mustang Mach-e 1400 Sport 3 Flux RTR


HPI Ford Mustang Mach-e 1400 Sport 3 Flux RTR 160375

Denne splitter nye Sport 3 FLUX har den fantastiske 4WD, helelektriske Ford Mustang Mach-E med styling tunet og finjustert av Fun-Haver selv, profesjonell drifting-mester Vaughn Gittin Jr., for å bli den fantastiske Ford Mustang Mach-E 1400-prototypen!


Denne offisielt lisensierte, superrealistiske Ford Mustang Mach-E 1400-replikaen har en tilpasset Ford Performance-design som matcher bilens engangsstatus, pluss støpte plastdykkefly, bakvinge, sidespeil og diffuser for å fullføre det tilpassede utseendet!


Designet med RTR og Fun-Haver selv!

Mach-E 1400 var et samarbeid mellom Ford og RTR, designhuset til World Champion Pro Drifter og Ford Mustang-ikonet, Vaughn Gittin Jr! Det er en spektakulær blanding av klassisk Mustang-design og high-end motorsportytelse som enhver bilentusiast vil sette pris på. Vaughn har tilpasset Mustangs i årevis ved å bruke sine egne RTR-alternativer, tilgjengelig fra utvalgte Ford-forhandlere rundt om i verden.


RTR Tech 7 hjul og HPI Spec-Grip dekk

RTR Tech 7-hjulet kombinerer det klassiske mesh-hjuldesignet med et moderne, kantete utseende som er både aggressivt og funksjonelt, men likevel gjennomvåt av muskelbilstil. For fans av muskelbiler i full størrelse er dette hjulet KUN tilgjengelig for Ford Mustang i en 20-tommers størrelse, men bare for deg er de perfekt replikert i 1/10-skala på denne offisielt autoriserte kopien av Ford Mustang Mach-E 1400!

HPI RTR TECH 7 WHEELS

RTR TECH 7 HJUL

Hvert hjul er pakket inn i HPIs velprøvde 26 mm SPEC-GRIP gummidekk for maksimalt grep på omtrent alle asfalterte overflater. Du får god akselerasjons-, brems- og svingytelse med hver kjøretur! HPI's RTR Tech 7-hjulet kombinerer det klassiske mesh-hjuldesignet med et moderne, kantete utseende som er både aggressivt og funksjonelt, men alikevel dynket i muskelbilstil. For fans av muskelbiler i full størrelse er dette hjulet KUN tilgjengelig for Ford Mustang i en 20-tommers størrelse, men bare for deg er de perfekt replikert i 1/10-skala på denne offisielt autoriserte kopien av Ford Mustang Mach-E 1400!


HELT NYTT TF-50 & RF-50 radiosett

Sport 3 FLUX er enkel å kjøre med den medfølgende rattkontrolleren! Den helt nye TF-50 2,4Ghz FHSS-senderen har et nedtrekkbart skumbelagt ratt som kan byttes ut med venstrehendte sjåfører, gummigrep og støtfangere, digital av/på-bryter, magnetisk kroppsklipsfeste, hørbar batterivarsling , pluss servo-revers, endepunktsjustering, trim- og dobbelhastighetsjusteringer. Den nye RF-50-mottakeren fungerer i perfekt harmoni med TF-50, som har et fullstendig silikonforseglet kretskort og innebygd feilsikkert system!


Boksen inneholder ferdigmontert 1:10 skala 4WD bil med 2.4G radiosystm, FLUX MMH-4000 KV børsteløs motor (Mulighet for en toppfart på 113km/t), FLUX EMH-3S vanntett fartsregulator, SS-20WR vannavstøtende servo, 4 AA batteries og ferdiglakkert karosseri. Det du behøver utenom eskens innhold er drivbatterier med egnet lader. Her kan du benytte 2s/3s LiPo eller 6cell 7.2V/7cell 8.4V NiMh med Deans/T-plugg kontakter. Se under fanen tilbehør.


Kjøp bilen hos Rcbilen.no


*For å oppnå maks toppfart på 113km/t behøver du HPI-114569 High Speed Gear og 3s 3200mAh eller kraftigere LiPo batteri, som også kan kjøpes hos Rcbilen.no

18 visninger0 kommentarer
bottom of page