top of page

Ford Mustang 1969 VGJR RTR-X

RS4 Sport 3 Featuring the One of a kind RTR-X!

HPI - RS4 Sport 3 1969 Ford Mustang VGJR RTR-X 120102 - Rcbilen.no

Verdensmester Drifter Vaughn Gittin Jr. og Need for Speed-mannskapet slo seg sammen for å bygge denne unike, fullt funksjonelle Street, Track and Drift-maskinen, og dette er den offisielle, autoriserte RC-replikaen, kun fra HPI! Ved å balansere 5,0 liter med dekkknusende amerikanske hestekrefter med vintage-amerikansk, japansk, europeisk og Drift-kulturinspirert designpåvirkning, har Vaughn inkorporert toppmoderne teknologi samtidig som han har beholdt en nostalgisk følelse i sin visjon for Ford Mustangs tidløse karosseri fra 1969. RTR-X ble designet og bygget fra grunnen av for å kunne kjøres hardt; RTR-X er IKKE en trailerdronning. Mens Vaughn vil være den eneste bak rattet som slår den, vil hele verden kunne glede seg over å kjøre HPI 1/10-skalaen RTR-X. RS4 Sport 3 er en morsom, lettkjørt og enkel å vedlikeholde gatebil, med et fullstendig forhåndsmontert racerbilchassis for utrolig moro og mye action! Vi har pakket inn alle de nyeste funksjonene som 2,4 GHz-kontroll og fullstendig vanntett beskyttelse! Chassiset er fabrikkmontert rett ut av esken, noe som gjør RS4 Sport 3 til en rask og enkel måte å komme rett inn i kjøring, racing og finpusse ferdighetene dine! Dette er en komplett racingmaskin som ser ut og kjører akkurat som den ekte varen!


Offisiell replika av den fantastiske RTR-X

RS4 Sport 3 har en forhåndslakkert 1969 Ford Mustang RTR-X muskelbilkarosseri med autentiske detaljer og dekaler. Kroppen kommer fullstendig trimmet og montert for den ultimate letthet, og en funksjonell racingvinge er montert for suveren kontroll i alle hastigheter.Du vil ha et kvalitetsutseende, og du kan alltid tilpasse bilen din med hvilken som helst av de klare eller ferdiglakkerte karosseriskallene i polykarbonat fra det enorme utvalget av HPI-karosserier og andre produsenter også! Dette settet leveres med et sett med fantastiske hjul utstyrt med HPI Spec-Grip-dekk, OG du får et nytt komplett sett med hjul utstyrt med HPI-drift-dekk også!Du kan nyte grep og drift med ett sett!


Under den detaljerte kroppen er RS4 Sport 3-chassiset, det siste turbilchassiset fra HPI Racing! HPI RS4 Sport 3-chassiset har fulltids 4WD, en fullstendig forseglet og svært effektiv akseldrivlinje, spiralstøtdempere pluss vanntett elektronikk.Den fullstendige drivlinjen betyr at det ikke er noen synlige gir, remmer eller drivverkdeler som kan sette seg fast med steiner eller skitt.Bilen er ferdig montert og utstyrt med 1969 Ford Mustang RTR-X karosseri og 5-eikers dype tallerkenhjul rett ut av esken, så alt du trenger å gjøre er å KOPPLE INN OG KJØRE!


Ready to run

RS4 Sport 3 er en morsom, lettkjørt og enkel å vedlikeholde gatebil, med et fullstendig forhåndsmontert racerbilchassis for utrolig moro og mye action! Vi har pakket inn alle de nyeste funksjonene som 2,4 GHz-kontroll og fullstendig vanntett beskyttelse!

Chassiset er fabrikkmontert rett ut av esken, noe som gjør RS4 Sport 3 til en rask og enkel måte å komme rett inn i kjøring, racing og finpusse ferdighetene dine! Dette er en komplett racingmaskin som ser ut og kjører akkurat som den ekte varen! Kan kjøre på Lipo eller NiMH batteri. (Leveres med NiMH batteri fra fabrikken).

33 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page