top of page

Ford GT Heritage Flux RTR

HPI RS4 Sport 3 Flux Ford GT Heritage RTR

HPI RS4 Sport 3 Flux Ford GT Heritage RTR 120098 - Rcbilen.no

Den fantastiske Ford GT var med på å lansere "retroklassikere"-æraen av moderne superbiler, og nå kan du få den på det suverene HPI Racing RS4 Sport 3-chassiset - og allerede malt i sine ultimate klassiske racingfarger! Utstyrt med fargematchende hjul, er denne bilen en umiddelbar snurr og er klar til å nå fantastiske topphastigheter takket være sin HPI FLUX-kraft! RS4 Sport 3 FLUX har fulltids akseldrevet 4WD, en fullstendig forseglet drivlinje, vanntett 2,4 GHz elektronikk/radioutstyr, fullstendig uavhengig dobbelt bærearmsoppheng og justerbare oljefylte støtdempere, slik at den er klar til rock i alle forhold. Flux MMH-4000KV-motoren driver RS4 Sport 3 til hastigheter over 113 km/t (70mph), kontrollert av den vanntette FLUX EMH-3S LiPo-klare hastighetskontrolleren. En innelukket boks rommer 2,4 GHz radiomottakeren, som sikrer at du har konstant kontroll gjennom HPI-rattsenderen med pistolgrep.


Ford GT Heritage Edition.

Designet for å feire Ford Motor Companys 100-årsjubileum i 2003, brakte Ford GT tilbake utseendet til GT40-raceren som dominerte Le Mans fra 1966 til 1969, inkludert den legendariske 1-2-3-finishen i 1966. Ford GT hadde flereinnovative teknologier for sin tids produksjonsbiler, og med en produksjon på bare 4000 biler, er den fortsatt en retroklassiker for samleobjekter. Den superladede 5,4 liters V8-motoren var i stand til å presse bilen til over 200 mph, og med den 6-trinns manuelle girkassen og spiralformet begrenset sklidifferensial ble det registrert 0-60 ganger så lavt som 3,3 sekunder.Dette er din sjanse til å eie og kjøre Ford GT for deg selv!


Ekte gummidekk og konkurransefelger.

HPI RS4 Sport 3 Flux Ford GT Heritage RTR 120098 - Rcbilen.no

HPI Racing RS4 Sport 3 har et sett med tråkkede gummidekk for maksimalt grep på omtrent hver asfaltert overflate.Du får god akselerasjon, bremsing og kurvekjøring fra disse halvglatte gummidekkene! Dekkene er støpt i en slitesterk, slitesterk gummiblanding som vil gi deg et langt liv i timevis med moro og nytelse. Hvert dekk er sikkert limt til et kule hjul i konkurransestil, støpt av fleksibel, men fast plast. Fargen er støpt permanent inn i plasten, så den vil fortsatt se flott ut selv etter krasj eller riper! Hvis du ønsker å tilpasse din RS4 Sport 3, kan du alltid bytte ut eller skifte ut hjulene og dekkene som er montert på dem, akkurat som en ekte bil!


HPI Flux Technology for Ultra-Fast Speeds.

Det som skiller RS4 Sport 3 Flux fra våre andre tilbud er HPI Flux børsteløs kraft installert i hver Flux-drevet maskin. RS4 Sport 3 Flux er utstyrt med den fantastiske Flux MMH-4000-motoren, en av våre kraftigste motorer for biler i 1/10-skala.Takket være den robuste Flux EMH-3S hastighetskontrolleren, kan du spenne inn ditt valg av 2S eller 3S LiPo-strøm (eller et 7,2v-8,4v NiMH-batteri med en Dean's plug) for å gi bilen en utrolig kraft ut av svingene oghastigheter på opptil 113 km/t på rettstrekningen!

12 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page