top of page

BSD Utor 810T 1/8 Monster Truck Brushless

UTOR 8E fra BSD Racing er en helt ny super rå elektrisk monstertruck i skala 1/8 med børsteløs motor og dobble Li-Po batterier, som kjøre fra det fleste fuel biler.


Utor 810T med et helt nytt design, hvor utviklerne virkelig har satt både design og ytelse som en prioritet. Hele pakken med alt fra karosseriets utseende og chassiets design til de yte maksimal kontroll og har en toppfart på hele 75-80 Km/t. Dette gjør at du virkelig får en HELRÅ WOW opplevelse fra denne Monster Truck’en!!!!

BSD Utor 810T

Bilens størrelse i 1:8 (55cm lang, 45cm bred, 24,5sm høy) gjør at den har et godt grep i underlaget, det brede chassis bygning gjør at den ikke velter ved sving i høy fart, derved har man designet en bil som ikke bare er fort og rask i opptrekk, men og stabil og lett å styre under høy hastighet. Bilen er utstyrt med justerbare støtdempere på alle hjul og med CVD differensielle så dogbone blir fiksert når du svinger, så du ikke mister grepet i underlaget under kjørsel.


Den 120A børsteløs ESC gir bilen mulighet for å ha dobbelt batteri, og kan derved hele 14,4V batteri kapasitet, dette gir bilen en helt ufattelig kraft i opptrekk og toppfart, satt sammen med den børsteløse motoren KV2260 motoren gjør dette at du med garanti vil gi de aller fleste bensin biler bakhjul, både i opptrekk og toppfart.

Alt elektrisk utstyr i bilen er gjort sprutsikker så du ikke behøver å tenke på hvordan været er når du skal kjøre, og selv om det skulle være litt pytter når du kjøre, så er dette ikke noe problem.
Teknisk info

Drifts: Elektrisk

Drift: 4WD

Skala: 1/8

Høyde: 55 cm

Bredde: 45 cm

Toppfart: 75-80 Km/t

Motor: Børsteløs KV 2300

Batteri: 2x 2S Li-Po 3200mAh, T-kontakt INKLUDERT !


Egenskaper

80A sprutsikker fartsregulator med bremser / revers

Veldig kraftige differ og drivlinje

Fullt kulelageret

Kraftige oljestøtdempere – bigbore

fullt justerbar fram og bakstilling

Dobbel styreservo som er sprutsikker – 9kg med metallgear


Levereres med

2,4Ghz sender

2st 7,4V Li-Po batteri (3200mAh) med T-kontakt


Nødvendig tilbehør:

4x AA batterier til radio

Lipolader

153 visninger0 kommentarer
bottom of page