top of page

Klarna betalling.

Vi er glade for å kunne fortelle deg at vi samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder på betalingssiden. Nå kan du få det du vil ha når du vil ha det på en trygg og enkel måte

Klarna-Logo.png
Image2.jpg

SANT

Med klarna har du flere muligheter for betaling. Betal med det samme svare til at du bruker ditt kort til å betale med, ingen forskjell fra hva du til daglig gjør i butikken. Betal senere eller bruk finansiering.

Betal senere.

Få varene hjem og se dem før du betaler. Betal innen 14 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

​Kort eller bankbetaling.

​Med kort eller bankbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på tre ulike måter. Du kan koble kortene dine og bankkontoen din til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang.

  • Bankoverføring

Betal med bankkontoen din og godkjenn kjøpet med BankID. Pengene trekkes direkte.

  • Trekk fra bankkonto

Pengene trekkes fra din tilknyttede konto i løpet av to bankdager etter at ordren er sendt.

  • Kort

Betal med valgfritt kort. Pengene reserveres direkte i forbindelse med kjøpet.

Finansiering.

​Engangsavtale hvor du fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

Månedlige betalinger

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Låneeksempel.

Klarna eks.jpg

Beløpet som vises er en antydning. Eksakt kostnad kan variere avhengig av hvilken dag i måneden kjøpet er gjort.

Ønsker du mer info om Klarna kan du se disse link.

Hva er Klarna - Klarna kundeservice

bottom of page